QIGONG & MEDITATIE INTENSIVES

Qigong betekend letterlijk vertaald het beheersen van je Qi of levensenergie. Qigong is een eeuwenoude Chinese geneeskunst die gericht is op het cultiveren van je levensenergie (Qi), het vergroten van je vitaliteit, het verbeteren van je gezondheid en het in balans brengen van lichaam en geest. Bij Qigong oefeningen wordt er gebruik gemaakt van specifieke bewegingspatronen en ademhalingstechnieken die steeds weer een andere gezondheidsbevorderende functie hebben.  

Meditatie is gewaar zijn. Door middel van meditatie kunnen we een aandachtige bewustzijnspositie ontwikkelen waarbij we steeds meer gewaar worden van ons geestelijk en innerlijk leven, ons lichaam en onze omgeving in het huidige moment. Hoe meer gewaar we zijn, hoe meer we tot een volle ervaring van onze werkelijkheid komen en en hoe meer voldoening en geluk we ervaren.. 

Tijdens de Qigong & Meditatie Intensive kun je  een ochtend lang verdieping vinden in Qigong en meditatie. We werken aan het versterken van de lichaamseigen energieën en de algehele vitaliteit van lichaam en geest en we trainen in gewaar zijn. Hierbij leggen we het accent op aandacht, voelen en gewaar worden. Iedere Intensive beoefenen we een specifieke selectie Qigong en meditatie vormen.

 

 Deelname staat open voor beginners en gevorderden.

 

Data:

Zondag 8 maart 2020

Zondag 7 juni 2020 (locatie: De Zandmeren)

Zondag 6 sept 2020

Zondag 13 december 2020

Tijd: 09.30 - 13.00

Kosten: €25

 

Docent: Jérome Lesquillier

Opgeven kan via info@taoyou.nl of via 06 57556619

Deelname kosten dienen contant te worden voldaan.

IK BEN ER WEER

“Ik was zo vastgelopen in het leven en wist geen uitweg meer. Zij gaven mij weer hoop. Ik voel me fitter en vitaler en er is veel meer rust in mijn hoofd. Ik ben zo blij met mezelf.” 

 

—  Josje

TY-Seal.png

​© TAO YOU 2019 - All Rights Reserved