WIE ZIJN WIJ

Body en Mind centrum Tao You is een samensmelting van jarenlange ervaring en brede deskundigheid. Altijd werken we integratief en holistisch waarbij we het beste uit eeuwenoude kennis en tradities en moderne wetenschappelijke inzichten samenbrengen. 

Onze teamleden zijn naast docent ook werkzaam als therapeut of trainer. Zij hebben jarenlange ervaring in het werken met groepen en individuele ontwikkelingsprocessen. Onze teamleden zijn opgeleid zowel in de oosterse bewegingsleer, in verschillende disciplines en vakgebieden binnen de complementaire geneeswijzen, als in de westerse geneeskunde en psychologie. Niet alleen werken zijn elke dag weer aan hun eigen groei en ontwikkeling maar vergroten zij voortdurend hun deskundigheid door studie en nascholing.

Altijd werken zij met het hoofd op het hart. Invoelend,  luisterend en toegelegd  bieden we je de ondersteuning die bij je past.

Ramón Stol

 

 

Ramón heeft een diepe fascinatie en verwondering voor het menselijk lichaam en psyche. Als Tai Chi meester, acupuncturist en sport-fysiotherapeut kent hij ieder facet van het menselijk lichaam waardoor hij de kunst van het genezen verstaat. Zijn karakteristieke Taoistische benadering laat lichaam en geest natuurlijk bewegen richting balans en harmonie.  Ramón is  Herbalist in hart en nieren  en heeft gedegen ervaring in het inzetten van kruiden en planten in gezondheidsherstel en persoonlijke ontwikkeling. Zijn lichaamsgerichte kijk en zijn basis in de psychologie stellen hem in staat om altijd naar de samenhang te kijken van Body, Mind and Spirit.

Jérome Lesquillier

 

Jérome verstaat de kunst van het voelen, gewaarzijn en doorgronden. Als docent en therapeut  is hij getraind in meerdere non-dualiteittradities  en diverse  Qigong systemen en kent hij het proces van innerlijke ontwikkeling en transformatie. Met liefde en passie deelt hij zijn kennis en ervaring met een ieder die daar naar op zoek is. Jérome beschikt over een uitgebreid instrumentarium. Naast leraar in Qigong en meditatie is hij lichaam- en aandachtgericht psycho-sociaal therapeut. Met behulp van Qigong als oefentherapie, ademhalingstraining, medische drukpunt massage en energetische behandelingen, is niet alleen de geest maar ook het lichaam het terrein van zijn bekwaamheid. 

"The meaning of Tao You is to travel in Tao to find your True Nature in freedom and spontaneity." 

TY-Seal.png

​© TAO YOU 2019 - All Rights Reserved